Telefoonnummer

076-515 05 45

E-mail

info@ggzlichtinzicht.nl

Openingstijden

Ma-vr: 09:00 tot 17:00 uur

Onze wachttijden op de website worden gepubliceerd volgens de regelingen van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Over deze regelingen kunt u meer lezen op www.nza.nl

De wachttijden verschillen per vestiging en zijn niet afhankelijk van uw verzekering of verzekeraar. De wachttijden zijn hetzelfde voor alle behandelingen.

Gemiddelde aanmeldingswachttijd Gemiddelde behandelingswachttijd
Rotterdam     6+ maanden 2 weken
Breda 6+ maanden 2 weken
Eindhoven 6+ maanden 2 weken

Uitleg wachttijden

Aanmelden
De aanmeldingswachttijd is de periode tussen het moment dat met u een afspraak voor het intakegesprek op één van onze vestigingen wordt gemaakt, en de datum waarop het intakegesprek plaatsvindt. De aanmeldingswachttijd komt tot stand op basis van de actuele ruimte in de agenda op het moment van het bijwerken van de informatie. De actuele stand van zaken kan afwijken. Aan de weergegeven wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Behandelen
Behandelen staat voor de behandelingswachttijd. Dit is de termijn waarbinnen uw behandeling start. Dit hoort u in het laatste intakegesprek, ook wel adviesgesprek genoemd. Bij GGZ Licht in Zicht start uw behandeling aansluitend na de intakefase. De behandelingswachttijd komt tot stand door terug te kijken naar de voorgaande twee maanden. Hierdoor komen de wachttijden die u op de website ziet niet altijd overeen met de werkelijkheid. Aan de weergegeven wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.