Telefoonnummer

076-515 05 45

E-mail

info@ggzlichtinzicht.nl

Openingstijden

Ma-vr: 09:00 tot 17:00 uur

Om te bepalen waar de individuele begeleiding via de Wmo uit moet bestaan, maakt u samen met de Ambulant Begeleider een duidelijk plan van aanpak. Deze vormt de leidraad voor uw ondersteunings- of begeleidingsvraag. Natuurlijk is er ruimte om tussentijds deze doelen bij te stellen of nieuwe doelen toe te voegen.

We blijven tijdens het traject van begeleiding in gesprek over uw wensen en verwachtingen en bespreken het verloop van de zorg. Samen met de Ambulant Begeleider werkt u toe naar uw persoonlijk doelen.

Na je aanmelding zal je gebeld voor een eerste gesprek. Dit noemen we de kennismaking. Hierin zal met jou gekeken worden wat voor hulpvragen je hebt en wat er nodig is om je daarmee te helpen. De hulpverlener maakt samen met je een plan met een mogelijke oplossingen voor je problemen. Dit wordt vastgelegd in een begeleidingsplan met doelen waar we samen aan gaan werken.

De doelen waar we aan gaan werken worden regelmatig geëvalueerd. De duur van het traject is afhankelijk van je hulpvragen en mogelijkheden. Zo kort als mogelijk, zo lang als nodig. Het gaat er uiteindelijk om dat je verder kunt, zelf of met steun uit je omgeving.

Ons team

Het behandelteam van Licht in Zicht bestaat uit medewerkers met verschillende etnische achtergronden. We begrijpen hierdoor uw achtergrond, leefsituatie en culturele normen en waarden. Dat geeft begrip en vertrouwen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de begeleiding succesvoller maakt.

Licht in Zicht is een kleine zorgaanbieder met een persoonlijk zorgaanbod. Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om de cliënt centraal te stellen, korte communicatielijnen aan te houden en flexibel in te spelen op diverse hulpvragen.